van-els-optiek-slide-zonnebrillen-2

De nieuwste collectie zonnebrillen bij Van Els Optiek in Heemskerk

Bij Van Els Optiek in Heemskerk kunt u altijd terecht voor de nieuwste collectie zonnebrillen. Een zonnebril is net zo belangrijk als een bril of paar contactlenzen. Alleen het doel is anders; namelijk uw ogen beschermen tegen UV-stralen. Uiteraard dragen wij ook een zonnebril omdat het mooi staat.

Sportzonnebril

Voor de sportievelingen heeft Van Els Optiek in Heemskerk een aantal mooie zonnebrillen klaarliggen. Deze sportzonnebrillen van merken als Nike, Adidas en Bollé zijn perfect als u graag racet door de natuur, hardloopt over zandpaden of vaart op het water. Sportzonnebrillen bieden veel voordelen voor sporters. Niet alleen bij mooi en zonnig weer, maar ook als het bewolkt en donker is! Bij een sportbril is zowel het montuur als de glazen aangepast op sportiefgebruik, onder tal van omstandigheden en weertypen. Daar kan een gewone zonnebril niet tegenop.

Sport zonnebrillen

Kinderzonnebril

Schattig, zo'n mini-zonnebril op de snoet van uw kind. Maar wat veel belangrijker is, is namelijk een goede bescherming tegen de zon. Wij hebben kinderzonnebrillen met het etiket UV400, waarbij 100% van het UV-licht geblokt wordt. Dit is van groot belang op het strand of in de bergen bijvoorbeeld. Als uw kind een zonnebril nodig heeft, dan letten onze opticiens ook op een goede pasvorm. Zodat de kleine niet over haar/zijn zonnebril heen tuurt. Is uw zoon of dochter graag druk in de weer, dan kan een bandje om het hoofd voorkomen dat de zonnebril valt.

Voor meer informatie over kinderzonnebrillen of sportzonnebrillen kunt u gerust bij Van Els Optiek in Heemskerk binnenlopen. Ons team beantwoordt al uw vragen! Tot slot hebben wij diverse merken zonnebrillen in de winkel liggen die op u wachten! Onze zonnebrillen liggen er niet om te liggen, maar om de zon in te gaan! Kom ze dus vrijblijvend passen.

Kom gezellig langsTop