van-els-optiek-optometrie-2

Van Els Optiek in Heemskerk geeft uw ogen optimale zorg

Voor deskundige oogmetingen en oogonderzoeken bent u bij Van Els Optiek in Heemskerk aan het juiste adres. Wij beschikken over het modernste apparatuur en technieken om oogafwijkingen en/of -aandoeningen zeer precies en vroegtijdig vast te stellen. Bezoek onze winkel en neem de trap/lift, dan bereikt u onze afdeling ‘Optometrie’. Daar draait alles om de gezondheid van uw ogen! In vier comfortabele ruimtes geven wij uw ogen optimale zorg. Ons team bestaat uit optometristen, orthoptisten en contactlensspecialisten.

Onze zorg gaat van een ‘gewone’ oogmeting tot dyslexieonderzoeken, whiplashbehandeling en nachtlenzen of een diabetes screening.

Oogmetingen

Als u nieuwe bril of lenzen wilt, dan zijn uw oogsterktes van groot belang. Wij doen graag eerst een oogmeting voordat wij een nieuwe bril of lenzen op maat voor u maken. Dan weten wij zeker dat uw oogoplossing goed is. Bij Van Els Optiek bent u er zeker van dat een volledig gediplomeerd optometrist uw oogmeting uitvoert. Deze uitgebreide, deskundige oogmeting is heel belangrijk, want uw ogen zijn uniek en kwetsbaar. Dat weten wij als geen ander.

Kom langs

optometrie

Optometrie

Onze optometristen* voeren niet alleen oogmetingen uit, maar kijken ook naar de gezondheid van uw ogen. Een groot voordeel aan een optometrist is: u heeft geen verwijsbrief nodig om ons te bezoeken. Wij kunnen u gericht adviseren en als het nodig is direct doorsturen naar een oogarts. Een huisarts komt hier niet aan te pas.

Een optometrist zoekt een bril voor u uit, maar nog belangrijker het onderzoekt uw oog op eventuele oogafwijkingen en oogziektes (optometrisch onderzoek). Naast de algemene basiskennis van een optometrist hebben onze optometristen een specialisatie in binoculair zien en nachtlenzen. Binoculair zien, is onderzoek naar de samenwerking van de ogen, zowel motorisch als sensorisch.

Maak een afspraak

* Het beroep van optometrist is sinds 2000 officieel opgenomen in de Wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Daarmee is de optometrist wettelijk erkend als professional in de gezondheidszorg. Optometristen hebben ieder een vierjarige HBO-opleiding afgerond. Onze Optometristen zijn lid van de OVN, werken volgens de Gedragscode voor Optometristen, volgen na- en bijscholing en zijn veelal ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (landelijk erkend kwaliteitskeurmerk).


Lees meer over de zorg voor uw oog


Top