Openingstijden: Maandag gesloten, Dinsdag en Woensdag 9.00 tot 18.00 uur, Donderdag 9.00 tot 18.00 uur en 19.00 tot 21.00 uur, Vrijdag 9.00 tot 18.00 uur,
Zaterdag 9.00 tot 17.00 uur.

Nachtlenzen bij Van Els Optiek

De hele dag scherp zien zonder bril of lenzen? Dat is nu mogelijk, met nachtlenzen.

Nachtlenzen worden alleen ’s nachts gedragen. Overdag hebben nachtlensdragers dan zonder bril of lenzen het scherpste zicht. Zij hoeven niet aan de lenzen te wennen, want nachtlenzen voelen direct prettig aan. Tijdens de slaap corrigeren de lenzen de ogen, zonder dat je er iets van merkt. Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van nachtlenzen. En daarmee voor volledige vrijheid overdag, zonder bril of lenzen.

Het nachtlensmateriaal laat extreem veel zuurstof door en heeft daardoor de minste invloed op het oog. De nachtlens heeft geen direct contact met het hoornvlies, maar drijft op de traanfilm. Door de speciale vorm van de lens zorgt de traanfilm ervoor dat de voorkant van het hoornvlies ietsje platter wordt. Daardoor kunnen nachtlensdragers dan een of twee dagen scherp zien. Het grote voordeel van alleen ’s nachts lenzen dragen, is dat de ogen overdag volledige rust krijgen. De meeste nachtlensdragers kunnen na twee tot drie nachten de hele dag al goed zien zonder bril of lenzen. Na een week is het resultaat optimaal.

’s Ochtends bij het opstaan, doe je de nachtlenzen gewoon uit en ga je aan de slag. En dat geeft een heerlijk vrij gevoel. Zonder bril of lenzen de hele dag scherp zien.

Nachtlenzen zijn een prima alternatief voor een laserbehandeling. Veel mensen vinden een laserbehandeling eng. Bovendien is zo’n ingreep niet geheel zonder risico’s. Het principe van de nachtlens is veel eenvoudiger en veiliger. Want mocht je om de een of andere reden geen nachtlenzen meer willen dragen, dan kun je altijd terug naar lenzen of een bril. De ogen gaan dan vanzelf weer terug naar de oorspronkelijke situatie.

Nachtlenzen zijn volkomen veilig en kunnen de hele nacht worden gedragen. Heel veel mensen zijn enthousiast over nachtlenzen. Want zonder bril of lenzen de hele dag scherp zien, is zeer comfortabel. De nachtlens wordt met nog meer plezier gedragen door:

  • mensen met droge of gevoelige ogen;
  • tieners, vanaf de brugklas;
  • mensen die veel lezen of computeren, of in een ruimte met airco werken;
  • mensen die last hebben van stofjes achter hun lenzen;
  • actieve mensen, sporters en in het bijzonder beoefenaars van contactsporten;
  • mensen die geen laserbehandeling kunnen of willen ondergaan.

De sterkte is echter wel bepalend. Deze loopt tot max S – 4.00 dpt met een cylinder van max – 1.50 dpt.

Geïnteresseerd? Kom dan eens bij ons langs of bel voor een afspraak. Wij geven u graag meer informatie.

Klanten vertellen