Openingstijden: Maandag gesloten, Dinsdag en Woensdag 9.00 tot 18.00 uur, Donderdag 9.00 tot 18.00 uur en 19.00 tot 21.00 uur, Vrijdag 9.00 tot 18.00 uur,
Zaterdag 9.00 tot 17.00 uur.

Oogzorg

Via de trap of lift bereikt u onze afdeling oogzorg. In vier comfortabele ruimtes geven wij uw ogen optimale zorg. ons team bestaat uit optometristen, een orthoptiste en contactlensspecialisten.
Onze zorg gaat van een ‘gewone’ oogmeting tot dyslexieonderzoekenwhiplashbehandeling tot nachtlenzen of een diabetesscreening.
Maar ook kunt u terecht bij onze orthoptiste voor behandeling van:
Uiteraard werkt van Els Optiek nauw samen met huisartsen en oogartsen, dit heeft als voordeel dat uw ogen sneller de zorg krijgen die ze nodig hebben.

Klik hier om contact op te nemen.

Voor de gezondheid van uw ogen is de optometrist het eerste aanspreekpunt. De optometrist is makkelijk toegankelijk: u kunt er zonder verwijsbrief naartoe. Wij kunnen u gericht adviseren of doorverwijzen naar de oogarts.

De optometrist onderzoekt de gezondheid van ogen om eventuele oogafwijkingen en oogziektes op te sporen. Vroeger deed alleen de oogarts het oogonderzoek en zorgde de opticien voor de bril en/of contactlenzen. De optometrist kan het allebei en nog veel meer. De optometrist voert een optometrisch onderzoek uit. Blijkt tijdens het onderzoek dat verdere medische behandeling nodig is, dan wordt u via uw huisarts doorverwezen naar bijv. de oogarts.

Naast de algemene basiskennis van een optometrist hebben onze optometristen een specialisatie in binoculair zien en nachtlenzen. Binoculair zien, is onderzoek naar de samenwerking van de ogen, zowel motorisch als sensorisch.

Het beroep van optometrist is sinds 2000 officieel opgenomen in de Wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Daarmee is de optometrist wettelijk erkend als professional in de gezondheidszorg. Optometristen hebben ieder een vierjarige HBO-opleiding afgerond.

Onze Optometristen zijn lid van de OVN werken volgens de Gedragscode voor Optometristen, volgen na- en bijscholing en zijn veelal ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (landelijk erkend kwaliteitskeurmerk).

Klanten vertellen