van-els-optiek-slide-merken-1

Topmerken brillen en zonnebrillen bij Van Els Optiek in Heemskerk

Montuurmerken in diverse soorten en maten, Van Els Optiek heeft ‘t in huis. Wij kijken uiteraard eerst naar uw oogsterkte en gezichtsvorm. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar het juiste montuur. Kiest u voor een opvallende kleur of vorm of houdt u het juist subtiel? Onze opticiens helpen u graag bij uw keuze. Wij weten welke bril of zonnebril u goed staat.

Als er een voorkeur is voor een model, kleur en vorm, dan komt het merk om de hoek kijken. Voor de één is een merk niet belangrijk, maar voor de ander juist wel! Van Els Optiek werkt alleen met topmerken. De merken die wij in de winkel hebben liggen, moeten aan onze eisen voldoen. Zo is kwaliteit onder andere een belangrijk aspect. Een bril of zonnebril koopt u namelijk niet voor even. Merken als LINDBERG, Etnia Barcelona en Anne et Valentin liggen voor u klaar. In onze winkel in Heemskerk kunt u monturen naar hartelust passen, meten en voelen.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Bekijk alvast op onze website welke merken wij in de winkel hebben liggen. De voorpret voor het passen van een bril of zonnebril is minstens zo leuk!

Kom gezellig langs

Merk brillenTop