van-els-optiek-medische-lenzen-1

Medische Microlenzen bij Van Els Optiek

Van Els Optiek in Heemskerk is specialist in medische contactlenzen. Heeft uw oogarts aangegeven dat u voor medische contactlenzen moet gaan, dan bent u bij ons in goede handen. Wij hebben de medische contactlenzen van Microlens in huis.

Medische contactlenzen krijgt u niet zomaar. Heeft u bijvoorbeeld een te groot verschil in sterkte tussen beide ogen of heeft u een afwijkende vorm van het hoornvlies, dan is een medische lens dé oogoplossing voor u! Waar kan een medische lens nog meer handig voor zijn:

  • Als u last heeft van zeer droge ogen
  • Na een laserbehandelijng
Medische contactlenzen

Vergoeding medische contactlenzen

Heeft u een verwijsbrief voor medische contactlenzen? Dan kunt u deze lenzen bij ons laten aanmeten. Het goede nieuws is ook dat, in de meeste gevallen, medische contactlenzen vergoed zijn bij uw zorgverzekeraar. Wilt u precies weten wat het u wel of niet gaat kosten? Kom dan even langs.

Voor iedere oogafwijking heeft Van Els Optiek een speciale maatwerkoplossing, zoals medische contactlenzen in harde als zachte varianten. Onze contactlensspecialisten zijn helemaal thuis in het aanmeten van contactlenzen op medische indicatie. Maak een afspraak en u staat snel oog in oog met één van onze specialisten.

Maak een afspraak


Top