van-els-optiek-slide-lenzen-1

Word contactlenzen-fan en bezoek Van Els Optiek in Heemskerk

Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen graag lenzen dragen om hun ijdelheid, mannen daarentegen dragen het omdat het veilig is tijdens het sporten. Contactlenzen zijn een uitkomst als u even geen bril wilt dragen. De meeste mensen kunnen zonder problemen lenzen dragen. Jonge mensen zijn vooral fan van de kleine lensjes, die uw uiterlijk ongemoeid laten. Toch is het van groot belang dat u zich goed laat adviseren door een gespecialiseerde contactlensspecialist, zoals de deskundigen bij Van Els Optiek in Heemskerk.

Zachte lenzen worden het meest uitgekozen. Dit heeft te maken met het feit dat de lenzen gemakkelijk en prettig zijn. Harde lenzen worden geheel op maat gemaakt voor uw ogen. Ook gaan ze langer mee. Het aanmeten van deze lenzen is een secure aangelegenheid. Bij Van Els Optiek wordt u geholpen door goed opgeleide en gediplomeerde contactlensspecialisten.

Wilt u jarenlang genieten van uw contactlenzen, dan is het van groot belang dat u lenzen draagt die bij uw levensstijl passen. Onze contactlensspecialisten zijn ervaren deskundigen die u na een zorgvuldig oogonderzoek voorzien van eerlijk advies.

Contactlenzen

Nachtlenzen, wat ’n uitkomst!

Nachtlenzen, ook wel Ortho-K lenzen genoemd, zijn lenzen die ’s nachts gedragen moeten worden. Het voordeel van dit product is: overdag ziet u scherp zónder bril en lenzen! Gedurende de nacht beïnvloeden deze vormstabiele contactlenzen de vorm van uw hoornvlies, waardoor u overdag scherp kunt zien. Bent u benieuwd of u aanraking komt voor nachtlenzen, dan bent u van harte welkom bij ons. Afhankelijk van uw vraag kiest u samen met de contactlensspecialist de meest geschikte lens. Maak een afspraak bij één van onze contactlensspecialisten zodat we ons aanbod kunnen laten zien.

Zo, bent u al contactlenzen-fan? Zodra u contactlenzen draagt, is het belangrijk dat u daar zorgvuldig mee omgaat. Uw ogen kunnen veranderen en daar moet u op tijd op inspelen. Het is dan ook verstandig om regelmatig bij ons langs te komen voor een controle.

Graag tot ziens!

Maak een afspraakTop