van-els-optiek-slide-multifocale-glazen-1

Kwalitatieve multifocale brillenglazen heeft Van Els Optiek in huis

Heeft u een leesbril en moet u ook aan de gewone bril? Of juist andersom? Bij Van Els Optiek kunt u dan voor een multifocale bril gaan. Multifocale brillenglazen zijn brillenglazen waarmee u veraf, dichtbij maar ook op alle tussenliggende afstanden goed kan zien. U heeft dus maar één bril nodig!

Dankzij multifocale brillenglazen is scherp zicht mogelijk op alle afstanden. De zones voor verschillende zichtafstanden lopen door elkaar. Hierdoor is het mogelijk elk detail helder te zien, op alle afstanden. Ook als het beeld verspringt! U heeft wel even de tijd nodig om aan de bril te wennen, maar uiteindelijk haalt u er veel plezier uit.

Gepersonaliseerde multifocale brillenglazen van HOYA


De gepersonaliseerde multifocale Hoyalux iD LifeStyle V+ brillenglazen bieden helder, ontspannen zicht voor alle afstanden en natuurlijke overgangen. Daarnaast houden wij rekening met de wijze waarop u uw montuur draagt, zodat u de juiste correctie precies krijgt waar u die nodig heeft.

Hoyalux iD LifeStyle V+ is geïnspireerd op mensen en geoptimaliseerd door technologie. HOYA heeft geluisterd naar de feedback van brildragers en dit meegenomen in de ontwikkeling van deze glazen. Eén ding was vooral duidelijk: één design is niet voor iedereen gepast. Daardoor hebben wij twee varianten van HOYA: Hoyalux iD LifeStyle V+ Harmony (is ideaal voor lezen, computerwerkzaamheden en dagelijkse bezigheden) en Hoyalux iD LifeStyle V+ Clarity (is ideaal als u veel tijd buiten doorbrengt).

Van Els Optiek heeft alleen kwaliteitsglazen in huis. U bent van harte welkom bij onze optometrist voor professioneel advies en hulp.

Maak een afspraak


Lees meer over multifocale glazen


Top