van-els-optiek-slide-brillenglazen-2

Bij Van Els Optiek in Heemskerk is voor iedereen een brillenglas beschikbaar

Al bekend met de verschillende soorten brillenglazen? U hoeft niet alles te weten, want dat is de taak van de opticien bij Van Els Optiek in Heemskerk. Wij voeren met passie ons vak uit en het geeft pas een voldaan gevoel als u tevreden de winkel verlaat. Terug naar de brillenglazen, voor elke levensstijl is er een type aanwezig. Zodra u bij ons de winkel binnenloopt en u vertelt wat belangrijk is in uw leven, dan kunnen onze opticiens de verschillende glazen laten zien die bij uw verhaal passen.

Zit u vaak achter de computer, voor werk bijvoorbeeld? Dan is een computerbril de moeite waard. Een verkeerde houding is verleden tijd met een computerbril/kantoorbril. Leest u graag en heeft u daar een bril voor nodig, maar kunt ook niet meer van een afstand scherp zien? Dan stellen wij een multifocale bril voor. Met deze brillenglazen kunt op alle afstanden en in alle richtingen optimaal genieten van de wereld. Uiteraard hebben wij ook enkelvoudige glazen in huis, voor als u alleen een bril nodig heeft om scherp te kunnen zien op afstand.

Van Els Optiek in Heemskerk bezorgt u graag meer plezier in het leven door scherp zicht aan te bieden met prachtige monturen en brillenglazen. Maak een afspraak en wij nemen de tijd voor u om te kijken welk glas bij u past.

Maak een afspraak

Brillenglazen

Lees meer over brillenglazen


Top