van-els-optiek-slide-brillen-2

Goed zien én er goed uitzien met een bril van Van Els Optiek

Bij Van Els Optiek in Heemskerk draait het om goed zien én er goed uitzien. Het dragen van een bril is niet langer bittere noodzaak. Het is een aanvulling op uw outfit. Tevens geeft een bril u beter zicht, ook geheel niet onbelangrijk! Verschillende aspecten spelen mee bij het dragen van een bril: het moet er leuk uitzien, goed staan, lekker zitten en het moet uw leven een stuk gemakkelijker maken doordat u nu álles scherp kunt zien.

Een bril als mode-accessoire

Er was een periode dat iedereen voor lenzen ging, maar die tijd is voorbij! Een bril is hip. Met een bril onderstreept u uw persoonlijkheid. Of u nu gaat voor een oversized model, een eye-catcher, een retro-model of een subtiel exemplaar. De diversiteit in brillen is groot! De retro-modellen doen het goed, maar ook fijne minimalistische monturen zien we graag. Wilt u het helemaal anders gaan doen, dan geven wij u graag een aantal voorbeelden in de winkel. Zoals een bril met een dubbele neusbrug.

Brillen

Brillenglazen zijn net zo belangrijk

Een bril gaat niet alleen om het frame, maar ook om de glazen. U verwacht het misschien niet, maar we hebben een hoop soorten glazen. Allemaal gericht op een bepaalde levensstijl. Daarom is het van groot belang om eerst uw verhaal aan te horen, zodat onze opticiens weten welk type glas in uw favoriete montuur moet komen. Dit kunnen enkelvoudige glazen (voor veraf) zijn, die komen het meest voor. Maar we hebben ook computerglazen, multifocale glazen (voor veraf én dichtbij) en leesglazen. Maak een afspraak met onze opticien en wij nemen graag de tijd. U verlaat onze winkel gegarandeerd met een grote glimlach.

Een bril kent geen leeftijdsgrenzen. De gehele familie is van harte welkom bij Van Els Optiek in Heemskerk.

Kom gezellig langsTop