van-els-optiek-slide-kinderbrillen-1

Van Els Optiek: kinderbrillenspecialist in Heemskerk

Uw kind heeft de beste zorg nodig, dat geldt ook voor de oogjes. Van Els Optiek in Heemskerk heeft een cool assortiment kinderbrillen. Een bril voor een kind moet leuk zijn. Ze moeten ermee kunnen spelen en het graag dragen. Oftewel, een bril moet een onderdeel van hunzelf worden en niet een zorg. Onze opticiens zijn kinderbrillenspecialisten. Wij helpen u en uw zoon of dochter maar al te graag tijdens jullie zoektocht naar het juiste montuur.

Leuke en vooral sterke kinderbrillen

Voordat uw oogappeltje een bril op zijn/haar neus krijgt, doen wij eerst een oogmeting. Uw kind moet tenslotte een bril op hebben waarmee hij/zij beter kan zien. Sommige kinderen zullen bij ons de aanwijzing krijgen om de bril alleen te gebruiken voor school en huiswerk, terwijl anderen de gehele dag het montuurtje moeten dragen. Of uw kind het nou de gehele dag/gedeelte van de dag moet dragen, de bril moet altijd sterk zijn. Kinderen zijn speelser en dan zal een bril zeker tegen een stootje moeten. Gelukkig zijn de brillen daarop gemaakt.

De meeste kinderen krijgen vaak opmerkingen over de bril, vooral de eerste keer dat ze een bril dragen. Het is dus erg belangrijk om naast een sterkte bril ook voor een coole bril te gaan. Van Els Optiek helpt u daarbij. Met leuke en coole functies, zoals meekleurende glazen met tinten die buiten donkerder worden, worden kinderen enthousiast. Kom gerust langs en wij leiden u door onze winkel.

Maak een afspraak

Kinderbrillen


Top